Bejelentkezés

Navigáció

Keresés

Hírek

2017.02.02 - Állashirdetés

Értékesítési munkatárs - tudományos terület 

Részletek »

2017.02.02. - Elindult Facebook oldalunk

Kövessetek bennünket...

Részletek »
EMVIO - Egészségügyi Műszaki Vezetők Integrációs Oldala

Kedves Látogató! Kedves Kolléga! Kedves Felhasználó!

EMVIO

Szeretettel köszöntöm az Egészségügyi Műszaki Vezetők Integrációs Oldalán (továbbiakban: EMVIO). Torda Tibor vagyok, az EMVIO kitalálója és megalkotója. Közel 10 éve dolgozom az egészségügy területén, ennek jelentős részét a hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézetben töltöttem, jelenleg pedig orvosi műszerekkel foglalkozom, ezen belül pedig a szaktanácsadástól a szervízelésig széles skálán mozog a tevékenységem. Az egészségügyi intézményben eltöltött műszaki vezetői tapasztalatok alapján jutottam arra, hogy erre az oldalra szükség van, ennek az oldalnak van létjogosultsága.

Szakmai tevékenységet folytató kezdeményezésem célja, hogy kapocs legyen az egészségügy területén dolgozó műszaki vezetők és az egészségügyben szolgáltató tevékenységet ellátó cégek, vállalatok, vállalkozások között. Reméljük, hogy hatékony közvetítő szerepet tudunk betölteni a két oldal között.

Az EMVIO honlapja számos új lehetőséget kínál fel a látogatóknak és a felhasználóknak, mely azzal a céllal jött létre, hogy lehetőség szerint válaszokat és megoldásokat kínáljon/találjon minden érdeklődő számára.

A honlap szerkezetét tekintve egy egyszerű, jól áttekinthető, letisztult lap kialakítása volt a cél, melyen minden érdeklődő könnyen megtalálja azt, amit keres. Reméljük ezt sikerült megvalósítanunk.

Látogasson el oldalunkra minél gyakrabban!

Üdvözlettel és Barátsággal:
Torda Tibor

Az EMVIO-ról

Az EMVIO (Egészségügyi Műszaki Vezetők Integrációs Oldala) egy olyan internetes közösségi platform, ahol műszaki szakemberek egymással, illetve olyan cégekkel tudják felvenni a kapcsolatot, akik valamilyen formában kapcsolatban állnak az egészségüggyel. Lehetőségük van az egymás közötti eszmecserére, tapasztalatok megosztására egy ún. „Műszaki fórum” keretén belül, értesülhetnek aktualitásokról, érdekességekről, jogszabályi változásokról, konferenciákról, illetve a honlap létrejöttével segítséget kaphatnak az egészségügy területén dolgozó műszaki szakemberek, amivel akár javítható a betegellátás zavartalansága, egy-egy jó ötlettel akár gazdasági előrelépés érhető el.

EMVIO

Az EMVIO tervei között szerepel az évente megrendezésre kerülő EMVIO Konferencia, melynek témáját mindig az aktuális újdonságok adnák, előadásokkal, kiállítással színezve.

Az egészségügy előre lendítésére csak összefogással van lehetőség és úgy gondoljuk, hogy ez is egy lépcső az egység megvalósításához. Az egészségügy működésképtelen orvosok, ápolók és hatékony műszaki háttér nélkül. Az EMVIO ehhez nyújt segítséget, hogy olyan partneri, együttműködő kapcsolatok alakuljanak ki, amelyek a hatékonyságot növelik.

2010. június 25-én az EMVIO megkapta a MAGYAR KÓRHÁZSZÖVETSÉG ajánlását!