Bejelentkezés

Navigáció

Keresés

Hírek

2017.02.02 - Állashirdetés

Értékesítési munkatárs - tudományos terület 

Részletek »

2017.02.02. - Elindult Facebook oldalunk

Kövessetek bennünket...

Részletek »
EMVIO - Egészségügyi Műszaki Vezetők Integrációs Oldala

Filozófiánk

Az Egészségügyi Műszaki Vezetők Integrációs Oldala (továbbiakban: EMVIO) azzal a céllal jött létre, hogy az alapító többéves egészségügyi-műszaki területen eltöltött munkája során felhalmozott és folyamatosan bővülő tapasztalatait és kapcsolatait felhasználva segítse az egészségügyben dolgozó és résztvevő műszaki vezetők és szolgáltatók munkáját. Az oldal létrehozásával szeretnénk közelebb hozni a műszaki vezetőket és az egészségügyben részt vevő szolgáltatókat egymáshoz, megkönnyítve a kapcsolatteremtést és az információáramlást.

Meggyőződésünk, hogy mind a vezetők, mind a szolgáltatók egyre bővülő elégedett köre határozza meg sikereinket és mutatja szükségességét az EMVIO-nak.

Célunk az, hogy a csatlakozók elégedettségét pontos és igényes szakmai munkánkkal, a folyamatosan változó igényekhez alkalmazkodni képes rugalmasságunkkal, hatékony kommunikációval mindig megnyerjük.

Célul tűztük ki, hogy munkánk eredményeképpen jelentős részt vállaljunk a magyar egészségügy hatékonyabbá tételében, és segítsük a vezetők és szolgáltatók közös munkáját.